Preduzeće „MIFIMI“ DOO  Niš, osnovano je 1991. godine. Svi zaposleni su visokoobrazovani stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u oblastima elektronike, tehnologije, mašinstva…

Uz razvoj Poslovnih Informacionih Sistema (MIFIMI PIS), uveden je još jedan strateški razvojni projekat korišćenja obnovljivih izvora energije (MIFIMI ENERGY).

Razvojna grupa MIFIMI ENERGY je specijalizovana za izradu sistema za grejanje i/ili hlađenje, klimatizaciju objekata svih veličina i namena i pripremu tople sanitarne vode, sve to korišćenjem toplotnih pumpi.

Razvoj i obim radova dovode do izdvajanja MIFIMI ENERGY u posebnu poslovnu jedinicu 2009 godine.

Energetski efikasna rešenja su naša strast

Fokus poslovanja MIFIMI ENERGY DOO postaje energetski efikasna klimatizacija hotelskih, rekreativnih i industrijskih prostora.

Delatnost MIFIMI ENERGY obuhvata: projektovanje, distribuciju i ugradnju toplotnih pumpi, odvlaživača vlage tj. dehumidora, površinskih panelnih sistema za grejanje i hlađenje, fan-coil uređaja, izmenjivača, kalorimetara, rekuperatora, potopnih i cirkulacionih pumpi sa visoko kvalitetnom pratećom opremom.

Kao novina na našem tržistu se, uz instalaciju energetski efikasne opreme, nudi projektovanje energetski efikasnih sistema uz moto „svaki vat je bitan“, i time se maksimalno koristi ugrađena oprema: 

Naš osnovni cilj je da, u skladu sa namenom i kategorijom objekta, ponudimo investitorima savremene biološko-ekološke sisteme koji višestruko štede energiju, obezbeđuju vrhunske mikroklimatske uslove i komfor.

Trudimo se da budemo različito bolji od drugih.

Trudimo se da nadmašimo sva očekivanja.

Trudimo se da ispunimo sve zahteve korisnika, i više od toga, jer, ZADOVOLJAN KORISNIK je put u zajedničku budućnost.

Inostrani partneri i inovativni stručni saradnici razvojne grupe MIFIMI ENERGY, koji se mogu pohvaliti dugogodišnjim iskustvom stečenim radom u oblasti eksploatacije geotermalne energije, kako na zapadnom tržištu, tako i u regionu, pomno prate naš rad od početka projektovanja do puštanja u funkciju celokupnog sistema.

Inovativni i iskusni saradnici našeg preduzeća na raspolaganju su vam da odgovore na sva vaša pitanja i pomognu u odabiru ekonomičnog i kvalitetnog rešenja grejanja i hlađenja.

Za sva dodatna pitanja u vezi sa cenama, postupcima, izradama projekata kontaktirajte nas na dežurni broj telefona +381 69 2424 050 ili putem e-mail adrese office@mifimi.com